Szaszłyk wieprzowy surowy

Szaszłyk z kawałków szynki, przekładany surową cebulą, a następnie zamrożony.

Skład

Mięso wieprzowe, cebula.

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie

Produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej:

a) grill: ok. 20 – 30 min,

b) piekarnik: ok. 20 - 25 min. w temp ok. 200°C,

c) patelnia: na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 5 min. przewracając i podlewając niewielką ilością wody i dusić pod przykryciem 25 min.

d) piec konwekcyjny – ok.25 min w temp. 180°C z funkcją pary.

Przechowywanie

Temperatura min. -18°C

Opakowanie

40szt. x 180g = 7,2 kg

20szt. x 180g = 3,6 kg


 

 

 

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej