Szaszłyk węgierski

Szaszłyk składający się ze smażonych kulek mięsnych - wieprzowych oraz kawałków boczku, papryki zielonej i czerwonej.

Skład

Kulki mięsne (mięso wieprzowe, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (papryka czerwona, pieprz czarny), proszek jajowy, olej rzepakowy), papryka czerwona i zielona , boczek (boczek wieprzowy, sól, substancja konserwująca E 251, dym wędzarniczy), olej rzepakowy.

 

 

 

Przygotowanie

Produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej:

a) grill: ok. 15 – 20 min,

b) piekarnik: ok. 20 min. w temp ok. 200°C,

c) patelnia: na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 12 min. przewracając,

e) frytkownica: ok. 4 min. w temp. 165°C,

f) piec konwekcyjny – 15 min temp. 200°C.

Przechowanie

Temperatura min. -18°C

Opakowanie

50szt. x 150g = 7,5 kg

Nr artykułu

15075420-31

KOD EAN 5907588000307

 

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej