Hamburger - Frykaburger

Klasyczny wkład do bułki hamburgerowej o średnicy 100mm. Produkt z wysokiej jakości wieprzowiny, perfekcyjnie doprawiony i usmażony idealnie nadaje się do szybkiego przygotowania w punkcie gastronomicznym. 

Skład
Mięso wieprzowe, cebula, woda, bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), skrobia ziemniaczana, białko sojowe, błonnik sojowy, sól, mąka ryżowa, przyprawy roślinne, syrop glukozowy, olej rzepakowy.

 

 

 

 

 

Przygotowanie

produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej:

a) grill: ok. 10 min,

b) piekarnik: ok. 10 min. w temp ok. 200°C,

c) patelnia: na niewielkiej ilości tł. ok. 3 min. na każdej stronie

d) frytkownica: ok. 2-3 min. w temp. 170°C,

e) piec konwekcyjny – ok. 8 min temp. 200°C.

Przechowanie

Temperatura min. -18°C

 

Opakowanie

72 x 56 g = 4,0 kg

 

Nr artykułu

564560-01

KOD EAN.  5907588000550

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej