Hamburger - Frykaburger
Klasyczny wkład do bułki hamburgerowej o średnicy 100mm. Produkt z wysokiej jakości wieprzowiny, perfekcyjnie doprawiony i usmażony idealnie nadaje się do szybkiego przygotowania w punkcie gastronomicznym.
Skład
Mięso wieprzowe, cebula, woda, bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), skrobia ziemniaczana, białko sojowe, błonnik sojowy, sól, mąka ryżowa, przyprawy roślinne, syrop glukozowy, olej rzepakowy.
Przygotowanie
produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej:
a) grill: ok. 10 min,
b) piekarnik: ok. 10 min. w temp ok. 200°C,
c) patelnia: na niewielkiej ilości tł. ok. 3 min. na każdej stronie
d) frytkownica: ok. 2-3 min. w temp. 170°C,
e) piec konwekcyjny – ok. 8 min temp. 200°C.
Przechowanie
Temperatura min. -18°C
Opakowanie
72 x 56 g = 4,0 kg
Nr artykułu
564560-01
KOD EAN. 5907588000550