Kontakt

FVZ Deli-Meat Polska sp. z o.o.

ul. Gliwicka 20

43-180 Orzesze

tel. +48 32 221 53 41 

tel. kom. 515 032 727

Kontakt:

Grzegorz Kubiak - członek zarządu

0-32 221-53-41 w. 22 / kubiak@fvz.pl

 

Jacek Krok - dyrektor produkcji

0-32 221-53-41 w. 28 / 504-154-281 

krok@fvz.pl

 

Danuta Słupik - biuro/sprzedaż/marketing

0-32 221-53-41 w. 21 / 515-032-727

slupik@fvz.pl ;  biuro@fvz.pl

 

Ewa Żymełka - faktury/księgowość

0-32 221-53-41 w. 20 / zymelka@fvz.pl

 

Barbara Kret - Dział kontroli jakości

0-32 221-53-41 w. 24 / kret@fvz.pl

 

Halina Murzydło - koordynacja produkcji / zakupy

0-32 221-53-41 w. 24 / murzydlo@fvz.pl

 

Rafał Malik - kierownik magazynu

0-32 221-53-41 w. 25 / magazyn@fvz.pl

 

Monika Raszka - kierownik utrzymania ruchu

0-32 221-53-41 w. 21 / raszka@fvz.pl

 

Sabina Dobosiewicz - biuro/zakup

0-32 221-53-41 w. 28 / dobosiewicz@fvz.pl

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej