Kontakt

FVZ Deli-Meat Polska sp. z o.o.

ul. Gliwicka 20

43-180 Orzesze

Kontakt:

Grzegorz Kubiak - członek zarządu

0-32 221-53-41 w. 22 / kubiak@fvz.pl

 

Danuta Słupik - sprzedaż/marketing

0-32 221-53-41 w. 30 / 515-032-727

slupik@fvz.pl

 

Sabina Marcisz - biuro/zamówienia

0-32 221-53-41 w. 21 / marcisz@fvz.pl

 

Ewa Żymełka - faktury/księgowość

0-32 221-53-41 w. 29 / zymelka@fvz.pl

 

Barbara Kret - Dział kontroli jakości

0-32 221-53-41 w. 24 / kret@fvz.pl

 

Halina Murzydło - koordynacja produkcji / zakupy

0-32 221-53-41 w. 24 / murzydlo@fvz.pl

 

Jacek Krok - dyrektor produkcji

0-32 221-53-41 w. 24 / 504-154-281 

krok@fvz.pl

 

Rafał Malik - kierownik magazynu

0-32 221-53-41 w. 25 / magazyn@fvz.pl

 

Jolanta Wnuk - główny technolog

0-32 221-53-41 w. 23 / wnuk@fvz.pl

 

Tomasz Pasierkiewicz - kierownik utrzymania ruchu

0-32 221-53-41 w. 26 / warsztat@fvz.pl

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej