Szaszłyk wieprzowy parzony

Szaszłyk składający się z kawałków marynowanego mięsa

poddanego uprzednio procesowi parzenia oraz świeżej cebuli. 

Skład

Mięso wieprzowe marynowane ( łopatka wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy (pieprz czarny, papryka ostra), glukoza,), cebula, olej rzepakowy (do obsmażania).

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie

Produkt przeznaczony do spożycia po obróbce termicznej:

a) grill: ok. 15 – 20 min,

b) piekarnik: ok. 20 min. w temp ok. 200°C,

c) patelnia: na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 12 min. przewracając,

e) frytkownica: ok. 4 min. w temp. 165°C,

f) piec konwekcyjny – 15 min temp. 200°C.

 

 

 

Przechowanie

Temperatura min. -18°C

Opakowanie

50szt. x 140g = 7,0kg

50szt. x 150g =7,5kg

Nr artykułu

(140g) 1407392-26      KOD EAN   5907588000154 

(150g)  15075420-65   KOD EAN   5907588001236

 

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej