Kotlet schabowy pieczony

Pieczony panierowany kotlet z wysokiej jakości schabu 

Skład

Schab, mąka i skrobia pszenna (gluten), olej roślinny,  woda, skrobia kukurydziana, sól, drożdże, regulator kwasowości: E 330, substancja żelująca: E 407.

 

 

 

 

Przygotowanie

Spożyć po obróbce termicznej.

Patelnia: smażyć zamrożony na  średnio rozgrzanym tłuszczu po ok. 4 min z każdej strony

Frytkownica:  170 °C- 4 minut

Piec konwekcyjny:180°C przez 10 minut bez pary.

 

Przechowywanie

Temperatura min. -18°C 

Opakowanie

50 x 120g (6 kg)

Numery artykułu / Numery EAN

1206324-157,  EAN: 5907588001717

 

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej