
Hot Chilli Burger
Kotlet wieprzowy, drobno rozdrobniony o pikantnym smaku , usmażony, a następnie zamrożony.
Skład
Mięso wieprzowe, cebula, woda, papryka czerwona, bułka tarta (mąka pszenna, sól, drożdże), białko sojowe, skrobia ziemniaczana, błonnik sojowy, mieszanka przypraw suszone warzywa (w tym seler), przyprawy roślinne), sól, olej rzepakowy – do smażenia.
Przygotowanie
Spożywać po obróbce termicznej:
a) grill: ok. 10 min,
b) piekarnik: ok. 10 min. w temp ok. 200°C,
c) patelnia: na niewielkiej ilości tłuszczu ok. 3 min. na każdej stronie przewracając
d) frytkownica: ok. 2-3 min. w temp. 160°C,
e) konwektomat: ok. 8 min temp. 200°C.
Przechowanie
Temperatura min. -18°C
Opakowanie
50 x 60 g = 3,0 kg
Nr artykułu
603630-81
KOD EAN 5907588001045