FVZ Profi Burger

Surowy wkład do bułki hamburgerowej z najwyższej jakości wołowiny

Dostępny w gramaturach 100g i 160g

Skład
Mięso wołowe, woda, białko sojowe, sól, pieprz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Przygotowanie
Spożywać po obróbce termicznej:

a) grill kontaktowy: 175°C ok. 1 min. z każdej strony

b) piekarnik: ok. 10 min. w temp ok. 190°C,

c) patelnia: 6 -7 min ok. 3 min. na każdej stronie

d) piec konwekcyjny – ok. 4 min temp. 180°C.

 

 

 

Przechowywanie

W temperaturze -18*C  min. 8 miesięcy. Możliwa utrata wagi spowodowana zamrożeniem. Produkt rozmrożony nie kwalifikue się do ponownego zamrożenia

Opakowanie

100g x 60

160g x 40

Nr. artykułu

100g: 5907588000642
160g:
5907588001632

 

Akutalności

DLACZGO WARTO WYBRAĆ FVZ DELI MEAT?

Firma FVZ Deli Meat Polska produkuje dla Państwa mrożone produkty mięsne do gastronomii. Naszym zaangażowaniem, oryginalnością produktów oraz wysoką, stałą ich jakością wspieramy Państwa sukces.

Więcej